Menu Sluiten

Even voorstellen: Michael van Genderen

Michael van Genderen
Slider_Dynalinq Home

Even voorstellen: Michael van Genderen

Stel jezelf even voor
“Ik ben Michael van Genderen, 22 jaar oud en woon in Kerkrade.
Ongeveer 2 jaar geleden ben ik verhuisd vanuit `T Gooi naar het mooie zuiden. Ik heb een passie voor Oldtimer auto’s en ben in mijn vrije tijd ook vaak bezig met het sleutelen aan mijn 1984 Golf I, verder ben ik vaak in de sportschool te vinden. Ik ben sinds maart 2022 met veel plezier werkzaam bij Dynalinq”

Hoe ben jij bij Dynalinq terecht gekomen?
“Na mijn verhuizing ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe IT-uitdaging, zo ben ik via Peak-IT bij Dyna uitgekomen. Na het eerste gesprek had ik gelijk zin om aan de slag te gaan.”

Wat is jouw rol binnen Dynalinq?
“Ik ben werkzaam op de afdeling IT-Operations. Hier ben ik voornamelijk bezig met het ondersteunen van gebruikers met hun IT-problemen, -uitdagingen en -vraagstukken. Denk hierbij aan applicatie en hardware storingen en het installeren van randapparatuur zoals netwerkprinters.

Daarnaast ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid gekregen m.b.t. het beheren van applicaties en het verbeteren van processen.”

Wat vind je tot nu toe het leukste aan werken bij Dynalinq? En welke zaken hebben jou positief verrast
“Het goede contact met gebruikers, zowel per telefoon als in persoon. Verder ben ik positief verrast over de band tussen collega’s, het voelt direct alsof je onderdeel bent van het Team.”

Lijkt het jou ook tof om onderdeel uit te maken van ons Dynalinq team? Bekijk dan hier onze vacatures.

Michael van Genderen