Menu Sluiten

Wat doen we?

Slider_Dynalinq Home

Wat doen we?

We are Dynalinq

Of het nou om advies, projectmanagement, implementatie, integratie, hosting of technisch & functioneel beheer zijn, onze mensen zijn ervaren en veeleisend.
Wij zorgen voor een prettige samenwerking en volledige commitment aan de afspraken met onze opdrachtgevers. Ons bestaan wordt gerechtvaardigd door onze drang om gezamenlijk succes te creëren.

Wij investeren nadrukkelijk in de ontwikkeling van onszelf en ons landschap, voor nog betere ideeën, producten en diensten.

Om hier ver in te kunnen gaan leveren wij altijd maatwerkfunctionaliteit met de mogelijkheid tot volledige ontzorging. Daardoor zijn onze oplossingen als Full Stack integrators niet te evenaren door standaardsoftware en zijn altijd passend op uw bestaande businessmodellen en technologie.

Hoe doen we dit?

Hoe doen we dat?
Hoe doen we dat?
  • Door snelle en hoogkwalitatieve realisatie; door gebruik van volledig te configureren standaardbouwstenen bieden we een maatwerkoplossing met alle voordelen van generieke componenten. 
  • Betrouwbare technologie; gebaseerd op Microsoft technologie ondersteunen wij als Dynalinq al jarenlang direct en indirect meer dan tevreden klanten. 
  • Meegroeien met klantwens; door de modulaire opzet is de oplossing uit te breiden naar elke gewenste scope en diepgang. 
  • Eenvoudige en veilige integratie met uw klantomgeving; door slimme architectuur minder complexiteit bij integratie van meerdere omgevingen. 
  • Kanaalonafhankelijk; of u uw diensten en producten levert in de winkel of met indirecte partners via het internet of telefoon, het maakt niet uit. Onze oplossingen zijn kanaalonafhankelijk en daarmee zorgen wij voor de optimale orkestratie. 

Bovendien kunnen alle oplossingen worden gehost op onze top-tier betrouwbare en veilige Datacenters (in Amsterdam en Eindhoven) die worden beheerd door onze eigen ervaren specialisten met ondersteuning van de externe experts op het gebied van netwerk, storage en SQL. 

Om de continue verbetering te garanderen zijn we ook ISO9001, ISO27001 & ETSI gecertificeerd. Jaarlijks laten we onszelf kritisch auditen op verschillende manieren en fronten.