Menu Sluiten

Ons verhaal

Slider_Dynalinq Home

Ons verhaal

Wij zijn Dynalinq – de IT Business Unit binnen Dynagroup

Sinds 1995 ondersteunen wij onze zusjes (Dynafix, Dynalogic, Dynasure en Leen Menken) als ook B2B klanten op het gebied van Supply Chain vraagstukken.

Onze ambitie is om oplossingen te bedenken waarbij wij onze klanten volledig ontzorgen. Door uw processen te automatiseren en te optimaliseren ontzorgen we u volledig. We denken mee in uw oplossingen, ontwerpen en ontwikkelen deze. Maar ook door uw oplossing in ons datacenter zelf te hosten en na go-live er 24/7 support op te bieden.

Wij zijn betrokken bij uw uitdagingen en streven ernaar om samen de gewenste klantbeleving te realiseren. Wij geven het goede voorbeeld door u van begin tot eind te betrekken bij de ontwikkeling, voortgang en opleveringen. Elke sprint groeien we door de afgelopen 2 weken te evalueren en zo samen de juiste stappen te zetten om de puntjes op de i(t) te zetten.

Dit doen we met ons volledige team op één plek – Daelderweg 20 in Nuth. Hiermee houden we korte lijntjes tussen alle disciplines en kunnen we goede verhoudingen tussen de kosten en uw doelstellingen garanderen.

Geïnteresseerd of onze bestaande oplossingen u kunnen ontzorgen of op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend kopje koffie en advies bij ons of bij u op locatie. Tot snel!

Welcome
Our values

Dynalinq blijft innoveren

Ondertussen schrijven we verder aan ons verhaal. Dit betekent dat Dynalinq samen met u blijft werken aan toekomstgerichte oplossingen die u vooruithelpen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan hier voor meer informatie over onze slimme diensten en oplossingen.