Menu Sluiten

Dyna beach volleybal toernooi

Beach volleybal
Slider_Dynalinq Home

Dyna Beach Volleybal toernooi

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. De datum die de 9 enthousiaste teams met rood in hun agenda hadden omcirkeld. De voornamelijk zonovergoten Breda Beach Arena was het decor voor ons allereerste Dyna volleybal toernooi. Zo ook voor ons eigen Dynalinq team (bestaande uit Björn BroerDaniël Baro (BBA)Menno MoesNiels De BoerRaoul van Haren en Roy Peters uitgebreid met de Finance support van Anita Franssen (zie foto)). Ons team heeft zich waardig vertegenwoordig en geknokt voor elk punt. Helaas miste zij dat beetje gelukt dat nodig was om zich in de winnaarspoule te spelen en waren ze veroordeeld tot de verliezerpoule. Hierin hebben zij de rug gerecht en wisten ze met respectabele 7e plaats zich goed te herstellen.

De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ en werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Onze collega’s van depot Boom gingen er uiteindelijk met de winst vandoor. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Tot slot willen wij ons team bedanken voor hun deelname en inzet en willen wij de organisatie onder leiding van Ramon Bastiaansen enorm bedanken voor dit fantastische evenement! En zien wij enorm uit naar de editie van komend jaar, waarin wij hopelijk ons team nog verder kunnen uitbreiden (of wellicht zelfs 2 teams kunnen inschrijven), en hopelijk een serieuze gooi kunnen doen naar de wisseltrofee.

#WeareDynalinq #Beachvolleybal #BredaBeachArena #Strong2Gether

Beach volleybal