• Dynafix

BPM

BPM stroomt door onze aderen. Van het eerste idee tot het uiteindelijke maatwerksoftware-platform. We doen niets zonder een gedegen en bewezen holistische BPM-aanpak. Zoals we dit ook altijd voor onze eigen interne processen doen. Een aanpak gebaseerd op jarenlange praktijkervaring van onze mensen.

Razendsnel maar gecontroleerd brengen wij gezamenlijk met u relevante processen in kaart. Online werken wij met uw mensen continu en effectief samen aan de invulling van requirements. Feedback, verbeteringen, changerequests, we communiceren hierover iteratief tijdens dit cruciale voortraject. Of wij nu onsite zijn of niet. De garantie voor een efficiënte invoering van uw maatwerksoftware-platform.

Deze in de cloud vormgegeven en altijd benaderbare procescollaboratie kunt u ook gebruiken voor training. Of voor nieuwe initiatieven die geen direct raakvlak hebben met supply chain. Er valt veel te leren van eerdere ervaringen of al opgezette processen. Een storyboard voor nieuwe ideeën.

Onze ervaring bij BPM (gerelateerde)-initiatieven is dat de balans tussen mens, proces en technologie soms scheef ligt. Hierdoor stijgen onnodig de kosten en worden uw medewerkers "procesmoe".

Onze aanpak, gebaseerd op de 5W’s-principe (when/what/why/how and who), helpt hier enorm. We halen via eenmalig en eenvoudige toepasbare mapping snel boven water waar het werkelijk om draait. We scheiden zaken van bijzaken zonder verlies van details en zorgen voor praktische vertaling naar de verschillende bedrijfsonderdelen. Met deze concrete en effectieve procesbenadering stimuleren wij creativiteit, energie en snel resultaat. Van binnen uw organisatie ontstane kwaliteit.